Valencia előtt

 2011.03.17. 01:14

Nah sok vajúdás után végre van szállás Valenciában. Először úgy volt, hogy a Reni volt lakótársának a tesójánál alhatunk, de aztán ezek az emberek a héten váratlanul felszívódtak, mi meg ott maradtunk a nagy semmi közepén hirtelen. Ezután elkezdtünk couchsurfingen keresgélni (pontosabban Reni elkezdett couchsurfingen keresgélni), és ma este írt is egy srác neki, hogy mehetünk, de fontos lenne tudni az utitársa ("= én") nemét. Miután megtudták, hogy fiú vagyok, mély fájdalommal és megdöbbenéssel közölték, hogy sajnos így viszont nem tudnak fogadni. No comment...

Közben Kriszti megígérte nekem, hogy felkeresi José nevű ismerősét, hogy van-e nála hely. Joséról annyit érdemes tudni, hogy kocsmája van, szereti a Szigetet, és a Tankcsapdát. Nagy nehezen sikerült utolérni, mondta, hogy nyugodtan mehetünk hozzá péntektől. Előtte viszont Reninek sikerült találni valami ismerőst megint, akinél lehetünk csütörtök-pénteken, úgyhogy minden probléma faszán meg lett oldva. Amadeus már ott van, a többiek nagy része meg szombaton jön majd egy ESN-es kamikaze túrával.

Holnap indulás előtt nem ártana beszerezni egy Valencia térképet, bár így belegondolva, szerintem ott kapunk majd ingyen is. Gondolkodom még azon, hogy egy sálat kéne venni, mert a torkom még nem jött rendbe teljesen. Viszont fürdőruhát is akarok magammal vinni, hátha alapon - e két ruhadarab egyidejű jelenléte viszont kissé ambivalens érzetet kelt bennem :)

Ja és még az is lehet, hogy a Klárival is összefutunk, és akkor személyesen is tudok neki boldog születésnapot kívánni.

A bejegyzés trackback címe:

https://r-go.blog.hu/api/trackback/id/tr972746126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása