8 nap

 2011.05.19. 20:02

azt hiszem ennyi ideje nem írtam. Meg előtte se túl sok mindent. Ez van, mostanában kicsit alább hagyott a lelkesedés a blogolás terén. Nem nagyon történnek különös dolgok, járok suliba folyamatosan, tanulok, holnap lesz az első vizsgám műszaki rajzból. Nem tűnik túl vészesnek, szerintem ennyi anyagot otthon két hét alatt adnak le. Na jó, három. 

Múlt hétvégén tartották Madridban a San Isidro fesztivált. Madrid védőszentjéről van szó, ha jól tudom, ennek örömére tüzeket gyújtottak a folyó partján, és tele volt a város színpadokkal meg kulturális rendezvényekkel. A mi pénteki kulturális rendezvényünkről nem sokat mesélnék, annyi a lényeg, hogy Zsombinál kezdtünk, aztán kis nosztalgiázásból elmentünk Eusebio kocsmájába a Puerta del Angel közelében. Ismét csak nagyon jó volt, és a társaság is kiválónak bizonyult: ott volt ugye a Zsombor (mert nála kezdtünk), Tommaso egy belga lánnyal, Dorottya egy barátnőjével, talán Lineth (Mexikó) és egy pompás spanyol ara (Carolina)! Remélem róla még írhatok majd, de egyelőre nem akarok semmit. Eusebio után átnyargaltunk a Templo Debodhoz, csak hogy Rickékkel is találkozzunk, és együtt jöjjünk haza... A többi nap elmentünk megnézni pár koncertet, de már jóval szofisztikáltabb módon, mint azt tettük pénteken.

A héten kb nem történt semmi azóta, elég sok beadandóm van, főleg photoshoppolni kell sokat, de majd csak végzek vele.

Egyre többet gondolok otthonra, hiányzik már a család, a srácok, hiányzik egy jó kis borozás a garay téren vagy a kadarkában, egy sörözés a krúdyban, gitározás a keleti blokkban. És persze anya főztje!!! Egyre jobban hiányzik egy kis trombitálás a juniorsban - bár ahogy a híreket hallom otthonról, ez már nem valószínű, hogy meg fog történni. Max. 30 év múlva egy kis örömkoncerten, ha összejön a banda. De nem akarok pesszimista lenni... És persze el sem tudom mondani, hogy mit érzek, amikor Fonyódra gondolok :)

(Azt hiszem, ennél szebb szavakkal nem tudnám zárni ezt a bejegyzést.)

A bejegyzés trackback címe:

https://r-go.blog.hu/api/trackback/id/tr92917580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása